Cześć. Czy może ktoś wie jak powiązac aplikacje Omoda Jaecoo z autem?
Pobrałem apke że sklepu Google, wpisałem nr silnika i Vin, ale nie wiem jak powiązac ja z autem. Podobno da się autem sterować z apki (klima otwieranie itp).
Natomiast nigdzie a panelu w aucie nie mogę znaleźć drogi do powiązania z apka. Podobno ma być jakoś kod QR na tablecie ale ja nie mogę do tego momentu dojsc.
Czy komuś się udało powiązac ?
Zależy jaki model auta. Sterować autem możesz bodajże tylko w wersji PHEV. W wersji FWD/AWD nie można tego robić.
No to troche lipa.
Szkoda, że nie działa to dla pozostałych wersji.
u mnie działa mam PHEV
co podkreślano mi w momencie instalacji na początku musi być ustawiony język angielski
nie przestawiać na polski
U mnie też działa i też mam PHEV. Byłem w serwisie po aktualizację oprogramowania i apka działa mi po polsku. Rzeczywiście można wykonywać niektóre czynności zdalnie, można obserwować np. stan naładowania akumulatora, ciśnienie w oponach oraz miejsce lokalizacji samochodu. Przy powiązaniu apki z samochodem pomógł mi uprzejmy pan z serwisu.
Appka jak napisane powyżej działa w pełni tylko z PHEV, nie wiem jak w Andku, ale w iOS jest słabo przetłumaczona Feedback jest w języku portugalskim ![]()