Aktułalizacja systemu audio na język polski

Witam wszystkich,
Czy może ktoś się bliżej dowiadywał w serwisach/salonach kiedy będzie aktualizacja języka na polski ??

Myślę, że dopóki to nie nastąpi (o ile), to nikt nie będzie w stanie ci tego powiedzieć.

Podobno jest testowana nowa wersja systemu, takie plotki chodzą ale czy to prawda, ile będą trwały testy i kiedy my to dostaniemy? Nikt tego nie wie. Wydaje mi się, że w nowych PHEV będzie już nowsza wersja - kiedy pierwsze auta będą sprzedawane tutaj na nasz rodzimy rynek, ale zobaczymy.

Miało być w grudniu. Mamy prawie marzec i cisza.

Dzisiaj rozmawiałem z dealerem. Mówił, że pomoc już jest ale są sprzeczne wersję czy instalacja przez internet, czy tylko w serwisie. Niebawem ma się wyjaśnić.

1 polubienie

Wczoraj w serwisie powiedziano, że idzie duża aktualizacja systemu i za około dwa tygodnie ma się pojawić. Aktualizacja na być realizowana w serwisach, a nie przez net, jak gdzieś się mówiło.

I coś wiadomo już co z tą aktualizacją ?

Tak ! może kiedyś będzie !

Albo NIE! Zaczyna się okazywać jak jest na prawdę z autami i nie idzie to w dobrą stronę !!

Moim zdaniem lepiej poczekać trochę, ale żeby aktualizacja była sprawdzona niż się potem denerwować. Akurat w Jaecoo, którym jeżdżę nie mam żadnych kłopotów, które wymagają aktualizacji. Wiadomo, że komendy po polsku byłyby super. Podobno w Omodzie jest więcej problemów. Jedyne co to pojawia się od czasu do czasu błąd DMS. Ja ten system włączam zaraz po wejściu do auta. 24-go będę w serwisie to może się czegoś dowiem i nie omieszkam przekazać.

1 polubienie

Informacja z serwisu: dalej czekamy na aktualizację :grin:.

1 polubienie

Myślę ze do tego czasu opanuje perfekcyjnie język angielski łącznie z chińskim :joy:

1 polubienie

Angielski już u mnie ok. Chiński faktycznie czas zacząć. :grin::grin:

1 polubienie

Jak słyszę i czytam to wszyscy raczej się poddali że kiedykolwiek będzie poprawiony i zaktualizowany system audio jak i inne systemy w Jaecoo 7 i innych nowo wcielanych samochodach. Szkoda tylko że medialnie obiecywano bardzo dużo a wyszło jak zwykle. Trzeba uczyć się na błędach niestety. Pozdrawiam JAECOO 7 mam nadzieję że to był dobry wybór i gwarancja 7 lat będzie w pełni zrealizowana. Auto mnie urzekło pięknym wyglądem i tyle na dziś.

Nie rozumiem Ciebie. Są obecnie już aktualizowane Omody z polskim językiem. Niedługo wejdzie to do Jaecoo gdyż używają ten sam system głosowy. Cierpliwości, być może wyszło w trakcie więcej problemów niż się spodziewali.

1 polubienie

Wczoraj byłem w serwisie i jeszcze nie wiedzą kiedy :grin:. A rzeczywiście moda już aktualizowana.

Tak Omoda jest aktualizacja nawet Jaecoo 7 Super Hybrid (dużo później wszedł na rynek) a benzyna niestety nie, czemu ??? może nigdy nie będzie aktualizacji a nasze problemy to tylko wierzchołek góry lodowej !! Teraz weszłaś Polska !!! tekst z auta !!! Nasze zgłoszenia to nic nie znaczą że stuka dach pali 11l zżera olej silnikowy wszystkie systemy się wieszają i co dalej. I szanowny panie moderatorze należy to wszystko potwierdzać ponieważ zgłaszamy do ASO i nic się nie dzieje NIESTETY !!! NIE POLECAM !! właściciel od 4 miesięcy auta !!! Lepiej dopłacić 40 tyś i tyle w temacie. Macie kasę za opinie ale nie są obiektywne !!

Kto ma? Bo ja też bym chciał.

Ja również :joy: a tak poważnie to w Jaecoo 7 phev aktualizacja i język polski jest. Czekamy na inne wersje…

Ciekawa sytuacja, że jest dla PHEV i tylko PHEV.