Dobry wieczór, może ktoś już zakupił jakieś fajne alufelgi do Omody 5 i podeśle konkretny model? Pozdrawiam!
Hejka mi zdecydowanie podobają się felgi z modelu sprzed face liftingu: czarne z czerwonymi elementami. Tylko gdzie je znaleźć? Odbieram swoją Omode 5 za parę dni to zapytam o to w salonie w Bydgoszczy. W necie jest wiele propozycji ale trudno jest wybrać z fotografii
Akurat takie posiadam i też mi się bardzo podobają, ale w Bemo Motors też nie udzielili mi odpowiedzi kiedy będą dostępne.
Zdecydowanie gorzej wyglądają, jednak czarno czerwone lepiej wyglądają.
Mi kolorystycznie odpowiadają bardziej te drugie ale czemu oni całkowicie zamknęli alufelgę…? Mogli zostawić pierwsze ale w kolorystyce całej czarnej.
Znalazłem takie coś na Ali :
Felgi
https://video.aliexpress-media.com/play/u/ae_sg_item/3000910874470/p/1/e/6/t/10301/4000250240340.mp4?
cena około 800 zł/sztuka + wysyłka. Trochę drogo.
Oficjalnie w Bemo Motors Rzeszów 2900 za jedną felgę liczą. Jakby ktoś pytał o cenę ;).
Pisałem już wyżej, ile u nas za 1 felgę :). 2900 złotych sztuka.
2900 zł za jedną felgę?!
Dokładnie, sam byłem w lekkim szoku. Jednak poszukam felg na allegro, trochę tańszych. Myślę, że nawet zmieszczę się w cenie jednej oryginalnej za 4 zamienniki.
A ja myślałem że felgi sprzed liftu to czarny z czerwonym.Ciekawie czy obraz przekłamuje bo tu widzę pomarańczowy🫣
Witam! felga nie najdroższya ale koszty przesyłki są zabójcze podwajają cenę .