Bezpieczniki

Jak dostać się do bezpieczników w kabinie nad nogami kierowcy? Ta pokrywa się odchyla ale nie mogę jej zdjąć a nie chce polamać. Rozwijając już pytanie, to szukam tam stałego plusa. Może ktoś będzie w stanie mi podpowiedzieć.

Jak się czegoś dowiesz to daj znać, przyda się na przyszłość, szczególnie jeżeli chodzi o podłączenie kamery.

No właśnie myślałem, że sam się czegoś dowiem. Nikt nie otwierał tel osłony?
Tak samo potrzebuję dowiedzieć się jak przeprowadzić przewód tylnej kamerki z wnętrza autora, do klapy, czyli jak też rozebrać klapę.

Uzyskałem z innej strony, bo tez mnie interesowały bezpieczniki i te z “+”.

“”“”"Trudno będzie dostać się do skrzynki bezpieczników w kabinie. Trzeba zdjąć poduszkę powietrzną i głośnik alarmowy. Jaecoo J7 ma “micro2”…

…2. Wymontować jednostkę awaryjną z głośnikiem + poduszka…

…3. W środku zobaczysz blok bezpieczników. Nie da się łatwo zdemontować, przygotuj się na cierpienie …

…Dzięki, a co z tym bezpiecznikiem MIKRO /o co chodzi?/ Masz fotki większej rozdzielczości, te z wnętrza? Jak ogólnie zdemontowałeś ten przedni panel/plastik/ . W innych autach trzeba odchylić uszczelkę drzwiową. Co z tą klapką boczną? za nią podobno jest jakaś śruba…

Są jeszcze fotki po demontażu, ale nie wiem jak tutaj je dodać.

Poważnie aż tyle zachodu żeby dostać się do bezpieczników? Czy to nie powinno być łatwo dostępne? Demontaż poduszki żeby do bezpieczników zajrzeć? - szok!
W tej sytuacji jak to jest tak skomplikowane, przydałyby się jakieś zdjęcia co, gdzie odchylić, pociągnąć, odkręcić, żeby zdjąć tę osłonę.