Ciekawe gadżety do Jaecoo 7

Czy tego nie powinno się robić podczas postoju, a nie w czasie jazdy?

Zapewne chodzi o stanie w korkach ;p teoretycznie dalej prowadzisz .. No wiemy jak to wygląda. ;p

Polecam okleić ekran główny i przy okazji zegary ponieważ w zestawie są od razu dwie folie. Folia do kupienia na allegro firmy Megara matowa 89 zł. Od teraz nie ma żadnych odcisków palców na ekranie.

Dzięki za info, jest ona matowa? Kupowałem jakąś rok temu to płaciłem 180 zł około…

Zamontowana - koleś z Ali nawet prosił o zdjęcie aktualnej maskownicy - przysłał identyczną połówkę z kamerą i rozdzielacz zasilający - odpinasz przy lusterku i wpinasz tam się z zasilaniem. Podgląd po WiFi.

Tak matowa

https://allegro.pl/oferta/folia-do-jaecoo-j7-offroad-2023-2025-na-radio-14-8-zegary-matowa-17987545645

Ja u mnie nie mam żadnych opcji Wi-Fi może wiesz dlaczego??

w moim off road też nie ma wifi… w menu takim prawie serwisowym (klilka razy klikacjąc na wyraz wersja - brak słyszalnych kliknieć) jest ethernet ale brak wifi. Może tylko hybrydy i elektryki mają. Tak samo jak aplikacja na telefon nie daje żadnych opcji.

a co do kamery - łączysz się po wifi z telefonu z aplikacji aby oglądać czy pobierać nagrania.