Ciekawe gadżety do Jaecoo 7

Post zbiorczy z gadżetami do Jaecoo 7.

Mata bagażnika do Jaecoo 7 - wygląda dobrze, ktoś testował? Ktoś znalazł inną lepszą lub w lepszej cenie?

Ja się zastanawiam nad matą do bagażnika w Omodzie 5. Martwię się tylko tym że jak dam mate, to stracę możliwość korzystania z siatki mocującej pod bagaże i dostępu do 4 zaczepów…
Myślę nad matą bagażnika albo z Eva Dywaniki albo Prime Eva. Z Prime Eva mam dywaniki w środku Omodzie i są rewelacyjne !

Tutaj jest sprężyna wypychająca opakowanie chusteczek w Jaecoo wyżej, tak aby wygodnie było wyciągać chusteczki, kiedy opakowanie jest zbyt małe:

https://share.temu.com/oBdW8pnW43A

Czego to już nie wymyślą :grin:

A tutaj jest wg mnie przydatna i fajna rzecz zarówno dla właścicieli Omody 5 i Jaecoo 7. Silikonowy pokrowiec na kluczyk do auta :

Kilka dodatkowych gadżetów. W pierwszym wpisie zrobimy później podsumowanie wraz z kategoryzacją tego.

Ochrona ekranu / szkło hartowane:

Segregownik pod środkowy tunel:

Antypoślizgowa mata ochronna na miejsce to ładowania telefonu:

Zestaw dywaników gumowych:

Kapturki/Nakładki na zawory w oponach:

Bryloczek + etui do kluczyków:

Czy ktoś spotkał w sprzedaży podłogę/półkę bagażnika wersji Urban?
Pomyślałem o zamontowaniu jej w wersji Offroad oczywiście kosztem koła oraz tych styropianowych wkładek po bokach.

Ja kupiłem dywaniki (komplet razem z bagażnikiem) u producenta EVA dywaniki. Dzisiaj przyszły, zamontowałem i petarda.