Poszukiwane lusterka fo B5

Cześć wszystkim,

Czy ktoś spotkał się z takim problem że ASO ma problem z “ściągnięciem” zamówionego lusterka zewnętrznego z centrali. Miałem szkodę komunikacyjną i czekam na naprawę ale niestety brakuje lusterka i puki nie będzie kompletu części ASO nie podejmuje się naprawy. Dodam że czekam już drugi miesiąc.

Kto jest likwidatorem szkody , ASO czy jakiś ich podwykonawca? Powiem tak , jakiś rok temu skasowałem cały przód w B5 , zderzak lampy przednia belka itd . Ogolnie lista sprowadzonych wszystkich częsci to jakieś kilkadziesiąt pozycji i wszystko to było ściągniete w mniej niż tydzień a auto odebrane po miesiacu od wstawienia (spodziewałem się jak nic minimum 2-3 mieś ) . Zakładam że wszystkie częsci szły z magazynów w PL . Wyślij zgłoszenie przez formularz na stronie importera ze skargą na ASO, wtedy z reguły sprawy nabieraja zupełnie innego tempa ….

Dzięki za odpowiedź,

Nie wiem czy to przypadek czy odkręcili od innego auta ale po telefonie do centrali, następnego dnia servis czekał na mój samochód. Dziwne to skoro twierdzili że szukali we wszystkich kanałach dystrybucji.

Pozdrawiam i nie życzę nikomu takich przygód