Przywitaj się 👋

:wave: Witamy na ChinyAuto.pl!

Twoje miejsce dla fanów azjatyckiej i chińskiej motoryzacji! :red_car::sparkles:

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że do nas dołączyłeś! Aby poczuć się tutaj jak w domu, oto kilka kroków, które pomogą Ci rozpocząć przygodę na naszym forum:

:left_speech_bubble: 1. Przywitaj się!

Powiedz „Cześć” społeczności!
Opowiedz kilka słów o sobie w kategorii Przywitaj się. Możesz wspomnieć o swoim ulubionym aucie, marzeniach motoryzacyjnych lub po prostu podzielić się tym, co Cię tutaj sprowadziło!

:bust_in_silhouette: 2. Uzupełnij swój profil

Daj się poznać bliżej!
Dodaj swoje zdjęcie profilowe i kilka słów o sobie w sekcji Preferencje. Dzięki temu inni użytkownicy łatwiej Cię zapamiętają i nawiążą kontakt.

:books: 3. Poznaj forum

Zanurz się w dyskusjach!
Przejrzyj najnowsze tematy w sekcji Ostatnie dyskusje lub zajrzyj do interesujących Cię kategorii. Jeśli coś Cię zaintryguje, użyj ikony :heart:, aby okazać swoje wsparcie i sympatię dla autora posta.

:speech_balloon: 4. Włącz się w rozmowę!

Twoje zdanie się liczy!
Zostaw komentarz, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie lub otwórz nowy temat. Przed publikacją nowego wątku, warto zapoznać się z naszym Regulaminem, aby Twoje posty były zgodne z zasadami forum.

:hammer_and_wrench: 5. Potrzebujesz pomocy?

Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Jeśli masz pytania lub sugestie, odwiedź kategorię #Opinie-i-Sugestie lub bezpośrednio skontaktuj się z administracją.

:vertical_traffic_light: 6. Baw się dobrze i bądź aktywny!

ForumAzjaAuto.pl to nasza wspólna przestrzeń.
Budujmy razem społeczność pełną wiedzy, szacunku i motoryzacyjnej pasji. Każdy post się liczy! :rocket:

Ciesz się forum i… szerokiej drogi! :checkered_flag:

Gotowy? Zacznij od napisania swojego pierwszego posta w kategorii Przywitaj się! :blush:

Cześć, jestem Dominik, administrator grupy.

Mocno zainteresowany autami chińskimi. Na chwilę obecną po jazdach próbnych omoda i jaecoo, zakochany w tym drugim, planujący zakup.

2 polubienia

Siema,
Jestem posiadaczem MG ZS od marca 2024 :slightly_smiling_face: 7500km zrobione.

1 polubienie

Cześć od 13 września jestem posiadaczem Omody 5 i na chwilę obecną mam przejechane niecałe 3 tyś km.

1 polubienie

Siema, jestem Darek. Czekam na odbiór Omoda 5. Jest doza lęku i niepewności co do auta stąd decyzja aby dołączyć do Was. Pozdrawiam!

1 polubienie

Czy myślałeś o dodatkowych kołach na zimę? Widziałem Omode w fajnych czarnych felgach z czerwonym lakierem. Były chyba przez okazji modelu sprzed Faceliftingu. Teraz już dają felgi nie tak agresywnie wyglądające. Może ktoś wie gdzie je znaleźć?

Hej. Z tej strony Piotr. Interesuję się motoryzacją w każdym aspekcie. Pozdrawiam z Powiśla.

1 polubienie

Serwus grupo. Dołączyłem do Szanownego Grona ponieważ liczę na konstruktywne opinie na temat chińskiej motoryzacji. Planuje zakup w najbliższej przyszłości i z wielką chęcią poznam wszelkie “przeciw” bo o pozytywach już się nasłuchałem i naczytałem.

1 polubienie

Cześć wszystkim. Jestem posiadaczem czerwonego Baic 5 od maja.

1 polubienie

Cześć wszystkim,
Mam na imię Przemek i czekam na odbiór swojego pierwszego Chińczyka. tj. Jaecoo 7 Off-Road Moonlight silver.
Mam przyjemność moderować dla was również dział Jaecoo.

1 polubienie

Siema, Sławek posiadacz białej(żałuję, że jednak nie szarej) Omody 5 wersja przedliftowa. Cóż mogę więcej napisać? Poszukuję tylnej belki w wersji europejskiej, bo akurat chciałbym zrobić papiery na spawacza.

1 polubienie

Witam! Mam na imię Daniel i jestem nowym posiadaczem Omody 5 comfort.
Kolor czerwony.Pozdrawiam wszystkich i cieszę się iz takie forum powstało.
Auto zakupione w salonie Omoda w Zielonej Górze . Polecam ten salon jest częścią Grupy KIM.

1 polubienie

Witam Forum !
Kupiłem Omodę wer. Comfort " pod choinkę". Od tego czasu przegryzam się przez instrukcję i buszuję w Necie poszukując nowych Informacji o pojeździe.
Sporo wiedzy znalazłem na forach w Hiszpanii i Rosji. Co ciekawsze tematy postaram się wrzucać dla dobra ogółu. Chwała za uruchomienie Forum !

Pozdrawiam

1 polubienie

Witam ,
jeździłem J7 URBAN , a jednak będzie J7 PHEV. Przewidywany termin to 30.04.2025r.

1 polubienie

Cześć wszystkim :person_raising_hand:
Od października jestem szczęśliwym posiadaczem Omody 5 w wersji Premium w kolorze Phantom Grey. Jestem mega zadowolony. Mam przejechane 3500km.
W sumie tylko 1 wada jest w tym aucie - radio. Gubi fale, nie obiera pasma DAB ( poprzednie auto nie miało z tym problemów )

Witam Wszystkich,

Na chwilę obecną jestem posiadaczem Toyoty w hybrydzie. Oglądam te chińskie cuda. Decyzja o podmianie jeszcze nie zapadła, ale kto wie.
Pozdro
Sławek

Witam.
Od 3 dni mamy omoda 5 comfort
Szczecin
Pozdrawiam

Siemka! Za dwa dni będę miał na podjeździe MG4 Trophy Long Range z 2022 :slight_smile:

Hej,
Za tydzień odbieram niebieskiego Baic 3 z gaziutkiem. Czytając posty powitalne, będę chyba pierwszym właścicielem tego najtańszego chińczyka na tym forum. Pozdrawiam :slight_smile:

Cześć wszystkim. Jestem Rafał i od tygodnia ujeżdżam Jaecoo J7 offroad