Twoje miejsce dla fanów azjatyckiej i chińskiej motoryzacji!
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że do nas dołączyłeś! Aby poczuć się tutaj jak w domu, oto kilka kroków, które pomogą Ci rozpocząć przygodę na naszym forum:
1. Przywitaj się!
Powiedz „Cześć” społeczności!
Opowiedz kilka słów o sobie w kategorii Przywitaj się. Możesz wspomnieć o swoim ulubionym aucie, marzeniach motoryzacyjnych lub po prostu podzielić się tym, co Cię tutaj sprowadziło!
2. Uzupełnij swój profil
Daj się poznać bliżej!
Dodaj swoje zdjęcie profilowe i kilka słów o sobie w sekcji Preferencje. Dzięki temu inni użytkownicy łatwiej Cię zapamiętają i nawiążą kontakt.
3. Poznaj forum
Zanurz się w dyskusjach!
Przejrzyj najnowsze tematy w sekcji Ostatnie dyskusje lub zajrzyj do interesujących Cię kategorii. Jeśli coś Cię zaintryguje, użyj ikony , aby okazać swoje wsparcie i sympatię dla autora posta.
4. Włącz się w rozmowę!
Twoje zdanie się liczy!
Zostaw komentarz, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie lub otwórz nowy temat. Przed publikacją nowego wątku, warto zapoznać się z naszym Regulaminem, aby Twoje posty były zgodne z zasadami forum.
5. Potrzebujesz pomocy?
Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
Jeśli masz pytania lub sugestie, odwiedź kategorię #Opinie-i-Sugestie lub bezpośrednio skontaktuj się z administracją.
6. Baw się dobrze i bądź aktywny!
ForumAzjaAuto.pl to nasza wspólna przestrzeń.
Budujmy razem społeczność pełną wiedzy, szacunku i motoryzacyjnej pasji. Każdy post się liczy!
Ciesz się forum i… szerokiej drogi!
Gotowy? Zacznij od napisania swojego pierwszego posta w kategorii Przywitaj się!
Czy myślałeś o dodatkowych kołach na zimę? Widziałem Omode w fajnych czarnych felgach z czerwonym lakierem. Były chyba przez okazji modelu sprzed Faceliftingu. Teraz już dają felgi nie tak agresywnie wyglądające. Może ktoś wie gdzie je znaleźć?
Serwus grupo. Dołączyłem do Szanownego Grona ponieważ liczę na konstruktywne opinie na temat chińskiej motoryzacji. Planuje zakup w najbliższej przyszłości i z wielką chęcią poznam wszelkie “przeciw” bo o pozytywach już się nasłuchałem i naczytałem.
Cześć wszystkim,
Mam na imię Przemek i czekam na odbiór swojego pierwszego Chińczyka. tj. Jaecoo 7 Off-Road Moonlight silver.
Mam przyjemność moderować dla was również dział Jaecoo.
Siema, Sławek posiadacz białej(żałuję, że jednak nie szarej) Omody 5 wersja przedliftowa. Cóż mogę więcej napisać? Poszukuję tylnej belki w wersji europejskiej, bo akurat chciałbym zrobić papiery na spawacza.
Witam! Mam na imię Daniel i jestem nowym posiadaczem Omody 5 comfort.
Kolor czerwony.Pozdrawiam wszystkich i cieszę się iz takie forum powstało.
Auto zakupione w salonie Omoda w Zielonej Górze . Polecam ten salon jest częścią Grupy KIM.
Witam Forum !
Kupiłem Omodę wer. Comfort " pod choinkę". Od tego czasu przegryzam się przez instrukcję i buszuję w Necie poszukując nowych Informacji o pojeździe.
Sporo wiedzy znalazłem na forach w Hiszpanii i Rosji. Co ciekawsze tematy postaram się wrzucać dla dobra ogółu. Chwała za uruchomienie Forum !
Cześć wszystkim
Od października jestem szczęśliwym posiadaczem Omody 5 w wersji Premium w kolorze Phantom Grey. Jestem mega zadowolony. Mam przejechane 3500km.
W sumie tylko 1 wada jest w tym aucie - radio. Gubi fale, nie obiera pasma DAB ( poprzednie auto nie miało z tym problemów )
Hej,
Za tydzień odbieram niebieskiego Baic 3 z gaziutkiem. Czytając posty powitalne, będę chyba pierwszym właścicielem tego najtańszego chińczyka na tym forum. Pozdrawiam